Великден без петна? Мисията възможна!

С какво свързваш Великден? Цветни яйца. Козунаци. Цялото семейство, събрано около празничната маса, забавляващо се и празнуващо. Не забравяш ли нещо? Да, всичко това е забавно и приятно, но дали мислиш същото за петната по дрехите и покривките след това?

Доказано е, че броя на хората на масата е правопропорционален на петната, които ще откриеш по покривката след това. С две думи, колкото повече празнуващи, толкова повече петна. Значи ли това, че по време на празниците трябва да мислиш постоянно за петната и да се въртиш около пералнята в очакване на чистите покривки и дрехи?

За щастие, НЕ! Има как да празнуваш без да мислиш и без да се притесняваш за петната. Трябват ти само правилните помощници. Ето кои са те:

Пери без да се притесняваш за праха за пране!
Едно от най-досадните неща, когато пускаш пералня, е да слагаш прах за пране. В кой контейнер трябваше да се сложи? Не може ли направо в барабана? Дали е подходящ за тези дрехи?

Ако пък е свършил без да забележиш, това е допълнително главоболие. Трябва да ходиш на пазар, за да можеш да осигуриш чисти дрехи и покривки за семейството си. Забрави за всичко това с био яйцето за пране Eco Egg

С него, единственото, което трябва да направиш, е да го поставиш в барабана на пералнята заедно с дрехите, които искаш да изпереш, и да настроиш на желаната програма. Без излишно чудене, без нищо допълнително.

А фактът, че яйцето изпира с напълно натурални съставки и без химикали, ти осигурява нежна грижа към дрехите.

Бързо действие при упорити петна
Колко пъти ти се е случвало да извадиш дреха от пералнята, но тя да има остатъчни петна по себе си? Това се случва, защото някои петна имат нужда от допълнително почистване, за да изчезнат напълно от дрехата. За да успееш да се отървеш от петната, трябва да реагираш бързо.

А за бързата реакция имаш нужда от допълнителна помощ. Ще я откриеш в лицето на препарата за петна Eco Egg. Създаден изцяло на растителна основа, с негова помощ успешно и бързо ще премахнеш петна от:
          - Храна;
          - Вино;
          - Кафе;
          - Грим.
Единственото, което трябва да направиш, е да напръскаш с препарата петното максимално бързо. Той е напълно безвреден и може да се използва дори върху бебешки дрешки, като доказано няма да предизвика раздразнение.

Допълнителна помощ за целия дом
По време на празниците петна можеш да откриеш не само по дрехите, но и навсякъде в дома си. Вино, храна, мръсотия. Всичко това се превръща в бактерии, които могат да развалят празника, ако се натрупат в по-голямо количество.


Но как да започнеш да чистиш, когато в дома ти има гости или всички са се събрали и сладко сладко си говорят? Решението за това е антибактериалната кърпа на Eco Egg. С нейна помощ и само с топла вода, можеш да почистиш всички петна като в същото време елиминираш 99% от бактериите бързо, лесно и без нуждата от допълнително чистене.

Подари си Великденски празници без петна! Поръчай яйцето за пране Eco Egg, препарата за петна и антибактериалната кърпа още сега и се възползвай от специалните Великденски отстъпки на Eco Egg