НАГРАДИ

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Ecoegg е спечелила наградата на кралицата за предприемачество в иновациите през 2016 г. Наградите на кралицата се правят ежегодно от Нейно величество Кралицата по съвета на министър-председателя, подпомаган от Консултативен комитет, който включва представители на правителството, промишлеността и търговията.

"Екоег" работи в тясно сътрудничество с "Алергия Великобритания", водеща медицинска благотворителна организация за лица, страдащи от алергии, чувствителност и нетолерантност. Екипът на  Ecoegg получи наградата "Allergy Friendly Product Award" на Allergy UK.

Нашето яйце за пране бе удостоено с наградата за "Най-добър нов продукт или технология" на седмицата за климата, и признато за революционен нов начин за пране. Всички аплодираха нашия иновативен продукт, който напълно замества обикновения перилен препарат и не замърсява с тежки химикали околната среда.

Ние сме много горди, че Rob Knight, съосновател на Ecoegg, спечели наградата "Keiba Kent -Предприемач на Годината"! Тя бе присъдена за изпълнението на успешната бизнес стратегия и за все по-големия успех на бизнеса.

През 2014 г. Ecoegg е избран за един от най-бързо развиващите се бизнеси в Обединеното кралство от наградата за пробив Santander 50!

Получавайки златната награда за продукти за грижа за бебето от списание Prima Baby & Pregnancy, нашият флагман "Яйце за пране" получи най-високите оценки за това, че е добър към деликатната кожа на бебето. Това е една  фантастична атестация, че пералното яйце е наистина уникално!

Горди сме да добавим наградата NatWest Venus към нашия бренд за най-добър зелен бизнес. "Яйцето за пране" намалява с около 700 000 тона миещите химически препарати, които замърсяват водната ни еко-система всяка година. Това е екологично отговорен продукт!

Екоег също работят в партньорство с Националното Общество по Екзема (НОЕ). НОЕ са водещата организация, представляваща страдащите от екзема пациенти в цяла Великобритания. В момента няма лечение за екзема. Намирането на лечение би променило значително живота на над 6 милиона страдащи в Обединеното кралство, от които 15-20% са ученици.