Непобедимото трио за лято без петна!

Лятото е тук! Въпреки това, заедно със слънчевото време, забавните дни, прекарани навън, и новите приключения, идват нови опасности от петна. Може би става въпрос за петно от трева на любимия Ви чифт сини дънки, някои ужасни петна от кетчуп по дрехите на децата Ви, или петно от вино, което случайно се е разляло върху килима Ви. Каквото и да е петно, Ecoegg има решение. По-долу споделяме с вас нашите съвети за отстраняване на петна това лято, с помощта на нашия препарат за петна EcoEgg Stain Remover.

И така, кои са най-често срещаните петна?

Има много петна, които се оказват неизбежни през тези летни месеци. Най-често срещаните могат да бъдат трева, червено вино, кетчуп, кафе, плодов сок и кръв. Особено през лятото петна от летните напитки и храни, като например плодове, могат да бъдат болка! Това прави премахването на петна голяма част от почистването на домакинството през летните ваканции.

Ето как  да се справите с петната през летния сезон:

Действайте бързо: Премахването на прясно петно ​​е много по-лесно, отколкото премахването на сухото петно, оставено върху парче плат за дълго време. Ето защо е добре да почиствате петната колкото е възможно по-бързо след като се появят.

Попийте: Вземете чист лист от една от абсорбиращите ни бамбукови кърпи EcoEgg или чиста кърпа, навлажнете я и попийте петното с натиск, за да поеме възможно най-много от него.

Използвайте естествени методи: Содата за готвене е ваш приятел! Може да се поръси върху мокри петна, като вино, кафе и чай. Сол или царевично нишесте може да поръсите върху петна на маслена основа, като например салатен дресинг или мазни петна отхрана. Освен това, за сухи петна може да се използва студена вода. Интелигентна идея е да разтегнете тъканта върху купа и да прекарате малко студена вода през тъканта, откъм вътрешната част. Това помага да се издигне част от петното от страната, през която е създадено, вместо да се изтласква петното през материята.

Използвайте препарат за отстраняване на петна: След като се опитате да абсорбирате / измиете колкото се може повече петна по методите, изброени по-горе, ако все още има остатъци от петна, е време да извадите препарат за отстраняване на петна! Разбира се, ние препоръчваме нашия ЕcoЕgg Stain Remover. Винаги прилагайте препарат за отстраняване на петна директно върху засегнатата област съгласно инструкциите.

Време е за пране: След като сте премахнали петното с препарата за петна, изперете го с помощта на яйцето за пране Ecoegg, за да отстраните всякакви упорити, оставащи следи от петна и следи от препарат за отстраняване на петна. Сега тъканта Ви е като нова!

Как можете да използвате препарат за премахване на петна ЕcoЕgg?

За да премахнете най-тежките петна това лято, препоръчваме ви да използвате нашия препарат за петна. Започнете с изстискване на бялата паста върху засегнатия участък от тъканта, напълно покривайки петното.

След това започнете да търкате пастата в петното. След като направите, оставете Stain Remover да направи магията си за 10 минути – след това измийте!

Нашият страхотен препарат за петна Ecoegg е безопасен за употреба върху всички тъкани, тъй като съдържа мощни растителни екстракти и е формулиран от нетоксични, нежни съставки. Можете дори да го използвате на яки и маншети, за да ги върнете към живот. Опитайте и с килими, ще бъдете изумени!

Поръчайте своето трио за лято без петна още сега:

Яйце за пране

Препарат за петна

Бамбукови кърпи