Отзиви от нашите Клиенти

quote-left

Закупих си наскоро Ecoegg яйце за пране. Очарована съм от свежия и деликатен аромат на дрехите след изпиране. Огромен плюс за мен е, че с ecoegg пера без химикали!. 

quote-right
quote-left

Използвам Ecoegg яйце за пране. Доволна съм от продукта, тъй като мога да пера дрехите на моето бебе без никакви химикали, а също така и природосъобразно. 

quote-right
quote-left

Яйцето е страхотно и наистина пере добре- доволна съм. Доволна съм и от обслужването- намериха време да ми се обадят по телефона и да обсъдим продукта, преди да ми го изпратят.

Супер!

P.S.  И Spray&Refresh препаратът върши добра работа. Кучешкото креватче вече не мирише на некъпано кученце. Диванът ни е свеж като пролетно утро. 🙂

quote-right
quote-left

Препоръчвам на всички продуктите на Ecoegg Bulgaria. Имам почти всички техни продукти- яйцето за пералня и това за сушилня, омекотителя, препарата за под, бамбуковите кърпи, а днес поръчах и детокс таблетките за пералня машина, дискове "Свежи по-дълго време",пликове "Свежи по-дълго време"и препарата против петна. Екологични, икономични, спестяват време и енергия, както и пространство. Надявам се и новопоръчаните продукти да отговарят на тези критерии, но за тях ще пиша, след като ги получа и съответно- използвам. 


P.S.  А, забравих - с яйцето за пране, което е икономично, не заема място и не мислиш колко да отмериш в съответното отделение, мотивирах големия си син сам да почне да пере дрехите си -именно поради това, че му е забавно, че едно яйце "пере" и поради това, че не трябва всеки път да ме пита къде се поставя прахта и по колко да сложи. Та- още един плюс -за мен.

​. 

quote-right
quote-left

Здравейте,

Казвам се Мариета Пандилова и съм майка на току що проходили близначета и една по-голяма кака. Наскоро си купих два Ваши продукта - Яйце за 720 пранета и Детокс таблетки за пералня. Изпробвах яйцето с панталонките на близначките, с които те играят навън (тоест ходят, падат, стават, лазят и т.н) и с работните панталони на мъжа ми. Резултатите направо ме очароваха. Доближават се напълно до резултатите със скъпите прахове за пране, които използвах до момента. Старите петна стоят, но мръсотията е напълно измита. Нарочно си купих яйце без всякакви аромати, тъй като в голяма степен съм отвратена от изкуствените аромати на праховете за пране, които нямат изпиране, въпреки, че пускам допълнително плакнене. Дрехите просто не миришеха на нищо, за мен това значи чистота. В брошурата на яйцето пише, че трябва да се използва достатъчно вода по време на прането, за да се активират добре пелетите, както и че тъй като няма "химия", не е необходимо плакнене, което е доста интересен факт.
Гореизложеното ме накара да реша, че искам да пробвам още някои Ваши продукти, а имено:
- яйце за сушилня
- антибактериални кърпи с дървесни фибри
- EGG терминатор
- многофункционален антибактериален почистващ препарат
С пожелание за здраве и успех,
Мариета

​. 

quote-right
quote-left

Ползвам яйцето за пране и съм доволна. Взех го заради контактния дерматит на детето ми, но вече го ползвам за цялото семейство. Ползвам с аромат на цветя. Аромата на цветя изчезва след 10тото пране, но въпреки това дрехите миришат на чисто. Ползвам ароматизиращи кърпички за сушилня и така ароматизирам прането. Няма друга алтернатива за безвредно пране според мен. 

quote-right

Галена Георгиева

quote-left

И ще допълня, че вече си взех и яйце за сушилня, което наистина, АМА НАИСТИНА съкращава продължителността на сушене, и то на програмата с ниски градуси, която използвам.
В допълнение мога да споделя, че и от двете яйца наблюдавам този ефект, че от дрехите се отделят по-малко власинки при пране и сушене, а преди се отделяха повече.
И така!
Скоро ще правя и тестове с едни техни дискове за съхранение свежестта на храната.

Дано да съм била полезна за някого!
Ecoegg Bulgaria, фен съм ви!

quote-right

Деси Христова