Погрижи се за пералнята си с детокс таблетките на Eco Egg

Знаеш колко е важна детоксикацията на тялото ти, за да бъде то здраво и да не се разболява. С нейна помощ елиминираш вредните токсини и натрупаните вещества, които могат да се превърнат в проблем, ако достигнат определено количество. А знаеше ли, че в дома ти има един уред, който също има нужда от редовна детоксикация, за да работи както трябва?

Пералнята е един от най-използваните електроуреди удома. Особено, ако в дома ти сте повече хора. Винаги има нещо за пране и с всеки ден купчината се трупа още и още. Ето защо пералнята е твоят пръв помощник в борбата с петната и купчината дрехи, която се събира всеки ден.

Но грижиш ли се по най-добрия начин за нея?

Знаеш, че за да раобти добре, всеки уред има нужда от поддръжка. И докато можеш да почистиш хладилника или фурната, пералнята е малко по-сложна за почистване. По нея често се събира хлор, варовик и прах за пране, които не можеш да видиш, но можеш да усетиш. Носи ли се неприятна миризма от пералнята ти, когато не е пусната? Ако да, вече знаеш къде е проблема – натрупването на мръсотия и хлор. Така в един момент се стига до повреди или по-лошо – нуждата да купуваш нова пералня.

Какво да правиш?

Ако искаш да се погрижиш за това пералнята ти да бъде винаги идеално работеща и да ти служи дълго време, трябва редовно да я почистваш от натрупаните хлор, варовик и прах за пране. Тук на помощ идват Детокс таблектите на Eco Egg. Ето какво представляват те и защо пералнята ти има нужда от тях:

Какво са детокс таблетките Eco Egg?

Това са малки таблетки, създадени за да почистват пералнята от хлор и замърсявания, като в същото време не замърсяват околната среда. Както всички останали продукти на Eco Egg, те са с изцяло естествени съставки, не съдържат вредни химикали и почистват пералнята като достигат до най-трудните места и в същото време се грижат за природата. Като резултат:

  • Елиминират неприятните остатъци, натрупани в тръбите и процепите на пералната машина;

  • Премахват неприятните миризми, като разрушават източника на проблема;

  • Достига частите, които не можеш да видите - дълбоко в машината;

  • Оставят пералнята свежа чиста и чудесно ухаеща.

Защо детокс таблетките Eco Egg?

Пералните машини се нуждаят от редовно дълбоко почистване, за да работят по най-добрия начин. Когато използваш „обикновени“ перилни препарати, химикалите и парфюмите се превръщат в утайка, която се отлага по труднодостъпните места,  тръбите и пукнатините на пералнята. Така, когато не използваш пералнята, може да започнеш да усещаш какво наистина се крие в тръбите. Детокс таблетките Eco Egg се грижат за това, като осигуряват наистина добро почистване за пералнята. Тези малки таблетки стигат до самото сърце на проблема. Те изчистват всякакви остатъци от вашата перална машина и премахват тези лоши миризми - оставяйки машината ви по-чиста, по-блестяща и по-приятно ухаеща.

Как да използваш Детокс таблетки Eco Egg?

Също както тялото ти, пералнята ти има нужда от детокс поне 2 пъти годишно. Единственото, което трябва да направиш, е да поставиш табетката в барабана на пералнята и да я настроиш на програмата с най-висока температура. Тя ще се погрижи за останалото.

Една опаковка детокс таблетки съдържа 6 капсули, достатъчни да детоксикираш пералнята си в продължение на 3 години.

Ако искаш да водиш природосъобразен и чист откъм вредни химикали начин на живот, детокс таблетките ще ти помогнат да го постигнеш още по-лесно. Поръчай още сега своите детокс таблетки за пералня!