3 причини да замениш омекотителя за пране с яйцето за сушилна Eco Egg

Сушилнята е един от любимите електроуреди на всяка домакиня. Но тя е и най-скъпия уред, който можеш да използваш удома. Няма досадно простиране. Няма чакане прането да изсъхне, всичко е бързо, лесно и удобно.  Но пък всяко пускане е равно на още поне час изразходвана електроенергия и съответно по-високи сметки за ток.

Искаш ли да намалиш сметката за ток без да ти се налага да ограничаваш използването на любимата сушилня?

Искаш ли да спестиш от още един консуматив и в същото време да запазиш свежестта и мекотата на дрехите си?

Как?

С помощта на яйцето за сушене Eco Egg. Ето какво трябва да знаеш за него, ако искаш да направиш сушенето на дрехите още по-ефективно.

Какво представлява Яйцето за сушене Eco Egg

Също както яйцето за пране Eco Egg, това е предмет с формата на яйце, който е кух във вътрешността си. Той има множество отвори по повърхността си. В кухата част се поставят ароматизатори, които да продават приятен и ненатрапчив аромат на дрехите. Един пълнител е достатъчен за 40 пускания на сушилнята. Представете си колко дълго издържат тези изключително приятно ароматизирани пълнители.

Какви са неговите предимства

Спестява ти парите, които даваш за омекотител

Праха за пране и омекотителя са едни от най-скъпите домакински консумативи. Без омекотител, обаче, дрехите сякаш нямат същото усещане.  И тук идва на помощ яйцето за сушене Eco Egg. То ефективно омекотява и ароматизира дрехите ти, благодарение на специалните му извивки. Така ще имаш сухи и добре ухаещи дрехи, като в същото време спестяваш от купуването на омекотител. Можеш дори да го използваш в пералнята, докато переш дрехите си. Просто ги сложи в барабана на пералнята заедно с яйцето за пране Eco Egg и се наслаждавай на меки и приятно ухаещи дрехи.

Спестява време и електроенергия

С помощта на яйцето за сушене Eco Egg спестяваш време. Яйцето има способността да намали времето за сушене на дрехите с до 28%. Например, ако до сега времето за сушене на дрехите ти е било един час, с яйцето за пране то може да стане 42 минути. Спестените минути са не само време. Яйцето за пране ти спестява и от сметката за ток.

Дава на дрехите ти приятен аромат, без изкуствени ароматизатори и химикали

Както всички останали продукти на банда, яйцето за сушилня Eco Egg е направено от естествени съставки, които имат омекотяващо и хипоалергенно действие. То е без добавени изкуствени ароматизатори и химикали, което го прави чудесно решение за хора с чувствителна кожа, малки деца и всеки, който иска да предпази кожата си от вредните химикали, които се съдържат в голяма част от препаратите.

Поръчай още сега своето яйце за сушене Eco Egg и още след първото използване ще забележиш разликата, а само след няколко седмици, портфейла ти също ще я усети.

Enter your text here...